Jak możesz pomóc?

– roznosząc ciepły posiłek seniorom i osobom potrzebującym w dni powszednie około godz. 13 (zadzwoń: 535 585 895)

– przekazując darowiznę na konto PKO Bank Polski 61 1020 2906 0000 1802 0388 8690 (przeczytaj tutaj jak odliczyć ją od podatku)

– kupując cegiełkę przez stronę: https://wspieram.bozymlyn.pl

– przekazując 1,5% na nasze Stowarzyszenie – KRS: 0000686073 czytaj więcej

– robiąc zakupy i rezerwując noclegi na Bookingu przez serwis FaniMani.plszczegóły tutaj

– organizując w Bożym Młynie przyjęcie z okazji chrztu lub urodzin dziecka (więcej informacji: 535 585 895)

– rozsyłając w świat wieść o naszym istnieniu i podejmowanych przez nas działaniach na rzecz integracji międzypokoleniowej, rozwoju dzieci, młodzieży i dorosłych oraz realnego wsparcia osób potrzebujących i seniorów – może akurat w swoim otoczeniu znajdziesz naszego przyszłego Patrona albo Darczyńcę?