Przyjaciele Bożego Młyna

Przyjaciele Bożego Młyna, to osoby, które wspierają nasze działania regularnymi wpłatami, pomocą rzeczową lub swoją wolontariacką pracą!

Nasza wdzięczność dla Was jest nie do opisania, bo to dzięki Waszemu wsparciu możemy realizować nasze plany, a głównie wspierać Rodziny, by były silne, trwałe i każdy był w nich szczęśliwy.  Oczywiście nie jest to możliwe w każdym wypadku, dlatego nasi wolontariusze bardzo dużo czasu poświęcają tym, którzy ze swoim losem mierzą się sami: bezdomni i samotni seniorzy.

Jeśli chcesz razem z nami robić dobre rzeczy, zapraszamy Cię do dołączenia do grona Przyjaciół Bożego Młyna ponieważ przynosimy plon stukrotny. Każda złotówka zainwestowana w Boży Młyn przynosi bardzo dużo dobra: warsztaty, zajęcia, wsparcie osób potrzebujących. Będziemy mogli poprowadzić całą serię warsztatów wspierających Rodzinę „Szkoła dla Rodziców i Wychowawców” , dla dzieci i młodzieży z cyfrowego detoksu oraz warsztaty „Jak radzić sobie z emocjami” i to nie tylko dla nastolatków 🙂 Dzięki regularnym wpłatom od Przyjaciół Bożego Młyna możemy nie tylko zaplanować różne działania, ale także mamy pewność, że będziemy mogli je sfinansować.

Dla wszystkich Przyjaciół Bożego Młyna mamy specjalny zakątek w sercach i pamięci 🙂 ale też, specjalne formy podziękowania. Oczywiście najważniejsze jest, że TY Drogi Darczyńco razem z nami realizujesz dobre rzeczy! Ale zapraszamy też na takie formy naszego podziękowania:

• Raz w roku msza św. w intencji wszystkich Przyjaciół Bożego Młyna
  • Coroczne spotkanie integracyjne, połączone ze wspólnym biesiadowaniem i wręczeniem drobnych upominków
  • Jesienny wyjazd na ognisko
  • Dla zaprzyjaźnionych firm bezpłatne warsztaty dla pracowników lub dzieci pracowników
  • Pierwszeństwo w zapisach na wszystkie zajęcia/ warsztaty/ wykłady

Chcesz dołączyć do grona Przyjaciół Bożego Młyna?

Nic prostszego!

Wypełnij formularz znajdujący się poniżej.  Zapewniamy, że w każdej chwili możesz, bez podawania przyczyny, zrezygnować z dalszej wpłaty, a i tak zostaniesz w naszej wdzięcznej pamięci!

Zostań naszym Przyjacielem,
serdecznie zapraszam i zapewniam, że każda złotówka zostanie dobrze przez nas zagospodarowana
Monika Róg