Cieszymy się, że trafiłeś na naszą stronę!

Tutaj poznasz nas lepiej!

Kilka minut wystarczy, by zobaczyć, która z naszych działalności jest Ci najbliższa.

Poznaj Stowarzyszenie Latarnia

Kim jesteśmy

Stowarzyszenie Latarnia zostało  formalnie zarejestrowane 11.07.2017 roku, ale już dużo wcześniej rodziło się w sercach jego założycieli.

Czuliśmy ogromną potrzebę, najpierw stworzenia miejsca sprzyjającego integracji międzypokoleniowej, potem miejsca bezpiecznych spotkań dla młodzieży, dla rodzin, zajęć, warsztatów, wykładów z dziedziny edukacji, samorozwoju, spotkań z ciekawymi ludźmi i wielu innych inicjatyw, których przybywało z każdym dniem.

Oto główne kierunki naszych działań

Boży Młyn

Miejsce spotkań, integracji międzypokoleniowej, warsztatów i wykładów.
Jest to przestrzeń otwarta na wiele inicjatyw, do tworzenia których, Ty też jesteś zaproszony!
IMG_20181214_161445-1152x1536

Pomoc bezdomnym i potrzebującym

W Bożym Młynie przygotowujemy ciepły posiłek, kawę, herbatę dla bezdomnych i potrzebujących. Współpracujemy z Bankiem Żywności w Krakowie

Edukacja dzieci, młodzieży, dorosłych.

Bardzo ważnym elementem naszej działalności jest wspieranie edukacji dzieci i młodzieży oraz całych rodzin. Jesteśmy bowiem przekonani, że tylko w silnej, pełnej miłości rodzinie, możliwy jest rozwój każdego jej członka.

Młyński Spichlerz

Sklepik internetowy, w którym sprzedajemy książki, płyty, warsztaty i inne drobiazgi ofiarowane nam przez Przyjaciół. Całkowity dochód przeznaczony jest działalność Stowarzyszenia Latarnia.
Zapraszamy na zakupy https://mlynskispichlerz.pl